Voita pääsy ensi-iltaan Säpin majakkasaarella!

Moderni Kanuuna ry, Metsähallitus, Satakuntaliitto ja Porin Seudun Matkailu Oy Maisa järjestävät viisivuotiaan Selkämeren kansallispuiston ja Suomen luonnonpäivän kunniaksi kilpailun, jossa voit voittaa pääsyn sinulle ja kaverillesi Samurai Rauni Reposaarelainen -elokuvan maailmanensi-iltaan Säpin majakkasaarella lauantaina 10.9.2016 Tänne pääsee yhteensä vain kymmenen henkeä ja elokuva katsotaan Säpin Majakkamestarin rakennuksessa, joten tilaisuus on todella spesiaali! Paikalla on myös elokuvan tekijöitä mm. elokuvan ohjaaja ja pääosan esittäjä Mika Rättö. Katso kuvia Säpistä täällä: http://www.selkameri.fi/kohteet/show/23

Rauni-sOsallistu kilpailuun vastaamalla: Minkä ihmeen takia et oo aiemmin käynyt Säpissä, Suomen kauneimmalla majakalla? Otsikoi vastauksesi ”Raunikilpailu” ja lähetä vastauksesi sähköpostilla osoitteeseen info@modernikanuuna.com sunnuntaihin 4.9.2016 mennessä. Neljä parhaiten vastannutta saa ottaa kaverinsa mukaan! Elokuva on K12.

Voittajille järjestetään kuljetus Säppiin Porin keskustasta 10.9.2016 klo 16.30. Saarella tutustutaan Säpin historiaan, kiivetään majakkaan, ruokaillaan paikallisen kalastajan tekemää kalakeittoa ja katsotaan itse elokuva. Takaisin Porissa ollaan klo 23.

Moderni Kanuuna -työryhmän Samurai Rauni Reposaarelainen -elokuvaRauni Reposaarelainen on absurdi road movie Meri-Porin samuraitodellisuudessa operoivasta ylivoimaisesta ja viinaan menevästä samuraista, joka kylvää surua ja tuhoa lähiympäristössään. Alejandro Jodorowskyn ja Emir Kusturican jalanjälkiä seuraava Samurai Rauni Reposaarelainen on surrealistinen tragikomedia, joka yhdistelee ennakkoluulottomasti suomalaista ja japanilaista kulttuuria sekä Selkämeren kaunista luontoa uniikiksi visuaaliseksi kokonaisuudeksi.

Elokuvan toteuttanut Moderni Kanuuna -työryhmä koostuu musiikin, kuvataiteen, kirjallisuuden,teatterin ja elokuvataiteen tekijöistä. Samurai Rauni Reposaarelainen on työryhmän ensimmäinen kokoillan elokuva.

Elokuvan traileri julkaistaan torstaina 1.9.2016.

This entry was posted in Yleinen. Kieli: . : . Bookmark the permalink. Post a comment or leave a trackback: Paluuviitteen URL.